It is currently sub jun 24, 2017 12:24 amWelcome
Welcome to svijetsapunica

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Cold Case - Zločini iz prošlosti
PostPosted: pon nov 09, 2015 11:49 am 
Offline
Avatar

Joined: pet dec 13, 2013 12:12 am
Posts: 3534
slika

žanr: detektivska serija
zemlja porekla: SAD
prikazivanje: 2003. - 2010.
broj sezona: 7
broj epizoda: 156

Opis

Svaka epizoda serije Zločini iz prošlosti, počinje povratkom u prošlost, informišući gledaoce o godini, u kojoj je počinjen zločin. Grupa ličnosti je pokazana u svetskoj situaciji. Gledaocima je onda pokazano telo žrtve. To je zapravo jedan od pokazujućih likova u toj nevinoj situaciji. Međutim, gledaoci ne saznaju na početku kako i zbog čega je taj čovek ubijen.
Zatim počinje sadašnjost. Grupa detektiva iz Filadelfije, saznaju da imaju nerešen slučaj iz prošlosti, i na njima je da ga reše. Razlog ponovnog otvorenja slučaja se sastoji od nekoliko razloga: svedok hoće svedočiti, pronađeni su ostaci žrtve i sl. Detektivi zatim odluče ispitati sve ljude koji su poznavali žrtvu: roditelje, prijatelje, braće, sestre i drugih, zapravo ljude koji su bili predstavljeni na početku epizode u flešbeku. Međutim, oni su ostareli (npr. 17-godišnja devojka sada ima 64 godine). Iz ovog razloga, jednu ulogu igraju dvojica glumaca (jedan iz prošlosti a jedan iz sadašnjosti). Detektivi uvek sakupljaju sve više dokaza da bi saznali ko je tajanstveni ubica. Nekad se desi da je ubica u toj godini u kojoj se vodi istraga starog zločina mrtav.
Na kraju svake epizode detektivi označavaju slučaj rešenim, kad stavljaju kutiju s "dokazima" na policu, dok se jednom od detektiva u daljini pojavi duh žrtve, koja kao da hoće da se zahvali na tome što su detektivi rešili njen slučaj.

Uloge

Kathryn Morris - Det. Lilly Rush
John Finn - Lt. John Stillman
Danny Pino - Det. Scotty Valens
Jeremy Ratchford - Det. Nick Vera
Thom Barry - Det. Will Jeffries
Tracie Thoms - Det. Kat Miller
Justin Chambers - Det. Chris Lassing


Top
 Profil  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 


Who is online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati attachmente.

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred