It is currently ned jun 25, 2017 7:23 pmWelcome
Welcome to svijetsapunica

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Author Message
 Post subject: Veronikina odluka
PostPosted: pon feb 27, 2017 12:31 am 
Offline
Avatar

Joined: sub jul 12, 2014 10:44 pm
Posts: 1045
Location: Las Vegas
VERONIKINA ODLUKA

Trebalo je to ranije da uradim. Strah me savladava. Ne činim ovo jer imam ljubavnih, finansijsih ili pak nekih drugih problema. Činim ovo jer mi je dosta načina na koji živim svoj život. Iako imam dobar posao, živim u iznajmljenj sobi, imam momke... postoji taj strah u meni, da će me Krvavo lice ubit, kao moju najbolju prijateljicu Anu. Nemam namjeru da budem njegova iduća žrtva, kao što je to bila ona. Nisam ni mojim roditeljima htjela da priredim da to bude neka druga smrt. Razmišljala sam da pucam sebi u glavu ili da se bacim sa zgrade, pod voz... Nekako bi već i pretrpjeli smrt ćerke, ali sliku njenog unakaženog tijela ne vjerujem da bi ikada. Nisam željelela ni me Krvavo lice ubije. Odlučila sam da nađem odgovarajće pilule za to. Kada je napokon došao taj trenutak, umesto da ih izdrobim sve i popijem sa vodom, ja sam uzela jednu po jednu, u strahu da se ne predomislim. Uzimala sam ih jednu po jednu, zajedno sa flašom tekile koju sam držala u sobi. Kada sam ih sve popila, mislila sam da ću odmah zaspati, ali da se neću probuditi. Dok je čekala sudnji čas, Veronika je otišla na internet i na poznatom forumu je napisala "Vidimo se u paklu, Krvavo lice", ali vidjela je Krvavo lice uhapšen. Odmah sam otišla do toaleta da pokušam da povratim tablete, ali slabo koja je ostala čitava. Zamolila sam Boga da mi oprosti. Krenula sam prema prozoru i vidjela jednog momka kako stoji u parku i maše mi. Uzvraila sam mu, ali on sigurno nije ni pomislio da je poslednja osoba koju će da vidi. Na internetu je pročitala da je Krvavo lice prebačen u mentalnu ustanovu "La Negra". Nakon nekih sat vremena, Veronika je pala, ali ni ne sluteći da će, za ono što je mislila da je njen kraj, zapravo biti početak njenog novog života!


Ximena Duque - Veronika
Danilo Carrera - Nikolas "Krvavo lice"
Elizabeth Gutierrez - Kristina
Martin Karpan - dr Oliver
Daniela Romo - glavna časna sestra Hulija
Kimberly dos Ramos - Valentina
Sebastian Rulli - Biskup Sebastian


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Veronikina odluka
PostPosted: pon feb 27, 2017 12:34 am 
Offline
Avatar

Joined: sub jul 12, 2014 10:44 pm
Posts: 1045
Location: Las Vegas
Nadam se da vam ne smeta što sam pomiješao dvije sajne priče u jednu. naime, njigu paola Koelja "Veronika je odlučila da umre" i drugu sezonu američke hit serije "Američka horor priča: Ludnica" sam odlučio spojiti u jednu web novelu punu preokreta. Ako vam smeta to sam uzeo te idje,da ih pretočim u drugu priču, dakle samo je temelj priča isti, recite mi.
Ne planiram punoepizoda, treba samo da okarakterišem likove i to je to.
Jeste li čitali knjigu ili gledali seriju?


Prijavi post
Top
 Profil  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 


Who is online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati attachmente.

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred