Switch to full style
Post a reply

Prison break

ned feb 02, 2014 8:26 pm

slika

žanr: akcija, triler, krimi
zemlja porijekla: SAD
prikazivanje: 2005. - 2009.
broj sezona: 4
broj epizoda: 81

Opis

Lincoln Burrows osuđen je na smrtnu kaznu i trebao bi biti pogubljen za nekoliko mjeseci zbog ubistva za koje je njegov mlađi brat Michael siguran da nije počinio. U nedostatku drugih opcija i sa sve manje vremena koje preostaje njegovom bratu, Michael poduzima drastične mjere (vrši oružanu pljačku banke i dobija kaznu od 5 godina) kako bi završio u zatvoru Fox River, istom zatvoru u kojem se nalazi Lincoln, prethodno smislivši genijalan, ali jako kompliciran plan bijega. Jednom unutar zatvora, Michael – inače prikriveni genije i građevinski inženjer, dobro upoznat s nacrtima zatvora (njegova je firma radila rekonstrukciju zatvora) – počinje korak po korak provoditi taj zamršeni plan za bijeg s Lincolnom.

Uloge

Dominic Purcell - Lincoln "Linc" Burrows
Wentworth Miller - Michael Scofield
Sarah Wayne Callies -Sara Sara Tancredi
Marshall Allman - L. J. Burrows
Amaury Nolasco - Fernando Sucre
Robert Knepper - Theodore "T-Bag" Bagwell
Wade Williams - Brad Bellick
Camille Guaty - Maricruz Delgado
William Fichtner - Alexandre Mahone
Robert Wisdom - Lechero
Chris Vance - James Whistler
Jodi Lyn O'Keefe - Gretchen Morgan/Susan B. Anthony
Danay García - Sofia Lugo
Danny McCarthy - Daniel Hale
Frank Grillo - Nick Savrinn
Muse Watson - Charles Westmoreland
Robin Tunney - Veronica Donovan
John Heard - Frank Tancredi
Peter Stormare - John Abruzzi
Holly Valance - Nika Volek
Lane Garrison - David "Tweener" Apolskis
Anthony Denison - Aldo Burrows
Matt DeCaro - Roy Geary
Stacy Keach - Henry Pope
Joseph Nunez - Manche Sanchez
Reggie Lee - William Kim
Silas Weir Mitchell - Charles "Haywire" Patoshik

Re: Prison break

uto aug 11, 2015 3:08 pm

Potvrđeno snimanje nastavka serije „Prison Break“

slika

Kompanija Fox potvdila je da će uskoro početi sa snimanjem nastavka popularne američke serije „Prison Break“, prenosi Contact Music.Fox je takođe potvrdio da će gledaoci u nastavku imati priliku ponovo da vide Wentworth Miller i Dominica Purcella u ulozi braće Michael Scofielda i Lincolna Burrowsa.Radnja novih epizoda će se dešavati nekoliko godina nakon kraja četvrte sezone, koja je bila prikazana 2009. godine.
Još uvjek se ne zna kada bi mogla biti premijera nastavka serije.

Re: Prison break

uto aug 11, 2015 7:44 pm

Da,da jedva čekam,pre neki dan sam pročitala da se već uveliko piše scenario...

Re: Prison break

uto aug 11, 2015 8:17 pm

A kako će to da izvedu s obzirom da Michael umire u 4. sezoni? Jedino da ispadne da je prezivio onaj strujni udar, i da je bio u zatvoru a da to niko nije znao. A i to je bzv, jer bi trebao prezivjeti i strujni udar i tumor na mozgu koji se vratio... :ne zna:
Malo je reći da ovu seriju obožavam, u dahu sam je gledala, jednom 14 epizoda isti dan. Nešto najbolje što su Amerikanci ikad napravili.Tri puta sam je odgledala i opet ću. Ipak me ovo nije oduševilo, strah me je da ne pokvare ono što je bilo odlično. :-D Ima li T-Bega u novoj sezoni? :-P
Što znam, meni je onaj kraj bio upečatljiv, ono žrtvovao sebe da bi spasio Saru. Michael mi je najdraži lik svih vremena, i njegova smrt me je baš pogodila. Ali, mislim da će ipak biti previše, dva puta su dizali Saru iz mrtvih, a sad i njega...

Re: Prison break

uto aug 11, 2015 8:56 pm

Videćemo...evo:

Serija Bekstvo iz zatvora koja je pratila dogodovštine Michaela Scofielda, koji ima maestralan plan kako da spase nevino optuženog brata Lincolna od smrtne kazne u vidu električne stolice, predstavlja jednu od najgledanijih serija Fox kanala ikada, rame uz rame sa Melrouz Plejs i Ali Mekbil, a kako javljaju čelnici ove televizije ona se vraća na male ekrane.

Serija čiji se zaplet od pukog bekstva iz jednog od najstrože čuvanih zatvora u Sjedinjenim Američkim Državama razvio do borbe protiv najveće kriminalne organizacije na svetu završila se tragično po glavnog lika koji je žrtvovao svoj život ne bi li spasao ženu koju voli. Međutim, Gary Newman, vlasnik Foxa, najavljuje povratak Wentwortha Millera u seriju.

“Serija će se nastaviti tamo gde je stala na kraju 4. sezone, ali ne znači da ćemo ignorisati to kako se sve razrešilo u dodatnim epizodama na DVD izdanju. Biće potanko i logično objašnjeno zašto su pojedini likovi još uvek živi. Radnja će se odvijati nekoliko godina nakon događaja na kraju poslednje sezone”, otkrio je Newman i dodao da scenarista Paul Scheuring već uveliko radi na priči koja će uključivati, pored neizbežnog Dominica Purcella, mnoge likove koji su obeležili serijal.

Re: Prison break

uto aug 11, 2015 9:08 pm

Aha. :mrgreen:

dodao da scenarista Paul Scheuring već uveliko radi na priči koja će uključivati, pored neizbežnog Dominica Purcella, mnoge likove koji su obeležili serijal.


Nadam se da to uključuje T-Bega. :-P Naravno Saru, Grechen, Pola i ostale :-D
Dobro, kako god bude, makar ću uživati u pogledu na Venvorta :cheer: :love:

Re: Prison break

pet jan 22, 2016 10:55 am

slika
slika

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
slikaslikaslika

Re: Prison break

sri maj 18, 2016 12:01 pm:eeek: :cheer: :butt:

Re: Prison break

sri maj 18, 2016 7:26 pm

Uh ne mogu docekati!! :cheer: :love: Inace bice samo 9 epizoda, ali izgleda da je moguca i 6. sezona!Stari likovi koje cemo ponovo gledati su Majkl, Link, Sara, Sukre, T-bag, C-Note i Pol. Ne zna se za Mahona :( Bilo bi glupo da se nije vratio jer on jedini moze znati istinu o Majklovoj navodnoj smrti. Voljela bih da opet vidimo i Grechen, LJ-a i Sofiu.
Bice i novih likova, Sara se valjda ponovo udala tako da se pojavljuje i njen muz.Radnja se vrsi 5 godina nakon kraja zadnje scena. ;)

Re: Prison break

ned jul 24, 2016 10:37 pm

Post a reply