It is currently ned jun 25, 2017 7:24 pmWelcome
Welcome to svijetsapunica

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Započni novu temu Odgovori  [ 206 post(ov)a ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Author Message
 Post subject: Re: Dva lica
PostPosted: sri feb 19, 2014 8:57 pm 
Offline
Avatar

Joined: pet nov 22, 2013 1:54 pm
Posts: 3408
Location: --u paklu na zemlji--
Miloš 92 je napisao/la:
Ne znam za vas, ali ja volim ponekad da kaznim pozitivce, a da spasem negativce.


Imam par pitanja vezanih za citirano iznad.
Nama kao čitaocima (u slučaju telenovela gledaocima) je svakako interesantnije videti odstupanja od klasičnog i uobičajenog, uključujući i sudbine likova, ali mene zanima tvoj ugao gledanja kao autora wn, kao nekoga ko piše te priče, stvara likove i diktira tok radnje.
Zbog čega tačno voliš da spašavaš negativce, makar to bili i ozbiljni zločinci, a pozitivce da kažnjavaš? :)
Da li upravo zbog toga što ne voliš krajeve telenovela koji su na isti kalup, pa je i tebi zanimljivije i izazovnije pisati nešto novo i kreirati ishode kakvi se retko sreću?
Ili zato što su hepi endovi u životu fikcija?
Ili zato što smatraš da to tako treba tj. da iz nekih razloga zastupaš stav da negativci (što je širok pojam) treba inače da prolaze bolje od pozitivaca (takođe širok pojam)?
Ili možda sva tri + još neki razlozi? :)

Miloš 92 je napisao/la:
Nešto što najviše mrzim kod telenovela je to da dobro uvek pobedjuje na kraju.


Zato što je to dosadno i/ili nerealno i/ili nepravedno? :-D

_________________
slika


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Dva lica
PostPosted: sri feb 19, 2014 10:53 pm 
Offline
Avatar

Joined: ned nov 10, 2013 11:23 am
Posts: 15907
Location: Svijet sapunica :)
Ana Iustitia je napisao/la:
Nama kao čitaocima (u slučaju telenovela gledaocima) je svakako interesantnije videti odstupanja od klasičnog i uobičajenog, uključujući i sudbine likova,


Lijepo je vidjeti,čitati neobičnu i drugačiju priču,ali ja lično volim kad pobijedi pravda.Nije tako u stvarnosti,ali zato i volim literaturu,serije-da bih makar na 45 minuta pobjegla od stvarnosti.S druge strane vjerujem da ipak ne može neko cijeli život postupati loše i da se ti nikad ne vrati.Kad tad se slično vrati.
Mislim da Miloš jednostavno voli drugačiju priču-da odstupa od klišea.Čak je mnogo suroviji u pisanju nego što je ti ponekad realnost.(npr u jednoj noveli se desilo ubistvo dvoje male djece)Ali,bilo bi interesantno čuti što misli o ''pozitivcima'' i ''negativcima '' u stvarnosti
Ono što bih posebno pohvalila je to što su likovi i događaji toliko dobro odrađeni,može se nama nešto svidjeti ili ne svidjeti,ali sve što se desi može se dublje analizirati i može se razviti diskusija na mnogo tema.Ništa nije površno,pa bio to događaj koji nam se dopadne ili ne,podstiče na razmišljanje.U potpunosti se može zaboraviti na činjenicu da se ne radi o stvarnim događajima.
Kraj takođe podstiče ne razmišljanje.Nije ništa definitivno.Možemo dublje razmišljati što bi dalje moglo biti sa životima likova.
Bilo bi lijepo kad bi se Miloševe novela sa sveta prebacile i ovdje kao teme,jer bi neke opet čitala.

ValeriaStewart je napisao/la:
Miloš 92 je napisao/la:
Isto kao Marta, jeste ona dobra, ali... Postoji drugi način da se zarade pare, a ne da prodaš svoje telo.


Svakako da postoji ;) Ali većina djevojaka koje se odluče za prostituciju potiču iz veoma siromašnih porodica i u velikom slučaju rasturenih porodica gdje nisu mogle usvojiti određene moralne vrijednosti i norme ponašanja.Za njih je prostitucija najbolji način zarade jer za rad u kafiću,prodavnici,butiku dobiješ neki minimalac dok za jednu ili dvije noći kao prostitutka zaradiš čitavu prosječnu platu.Naravno da ne opravdavam prostituciju ali donekle razumijem djevojke koje se upuste u sve to ;)

Morala sam da se nadovežem na ovu temu a veći komentar ću postaviti narednih dana :-D
Miloše imaš nešto novo u planu ? ;)


I ovo bih prokomentarisala.Nisam sklona osudi,ili se bar trudim da ne budem.Ipak,mrzim nemoral ,promiskuitet,pokupiti osobu za jednu noć i nikad je ne vidjeti.Ne izigravam nekog anđelka,ali ne volim te stvari.
Jeste realnost da su neke cure primorane,da neke odrastu u takvom okruženju i sl.Isto tako neće da rade mjesec dana za ono što mogu za noć.Ali,to za sobom povlači bolest,osudu i nemogućnost da ikad vode normalan život.
Više mi smetaju osobe koje će nekome namjerno narušiti vezu,brak,lažne svetice nego one za koje se zna što su.Ipak ne mogu podržati teoriju da one mogu biti dobre u dušu,da je to u pitanju što rade s tijelom i sl.
Jer po meni najčešće tjelesna i duševna nečistota idu zajedno.Teško je to odvojiti(Ne kažem da nema žena koju su bile samo s jednim tipom,a s druge strane su neiskrene,lažne,zle,pakosne isl)
Ali što se tiče cura koje prodaju tijelo ne mogu da ne pomislim što su spremne nekome da napakoste ako su spremne sebe prodavati.Ne može se to generalizovati,ali najčešće je tako.

_________________
slika


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Dva lica
PostPosted: sri feb 19, 2014 11:23 pm 
Offline
Avatar

Joined: pet nov 22, 2013 1:54 pm
Posts: 3408
Location: --u paklu na zemlji--
kristina14 je napisao/la:
Lijepo je vidjeti,čitati neobičnu i drugačiju priču,ali ja lično volim kad pobijedi pravda.Nije tako u stvarnosti,ali zato i volim literaturu,serije-da bih makar na 45 minuta pobjegla od stvarnosti.


Tako bi moglo da bude i u stvarnosti, bar kada se radi o najdrastičnijim slučajevima poput teškog kriminala, ali veliki deo posla je na onima koji ne žele ili nisu spremni da ga obavljaju iz raznoraznih razloga, tako da obični građani ne mogu da učine ništa, osim da uvek imaju na umu šta je to što je zakonom zabranjeno, a ima kapacitet da uništi mnoge živote i da izbegavaju upadanje u takve situacije koliko god je to moguće (mislim na organizovani kriminalitet pre svega, pošto se u ovoj wn javlja trgovina ljudima).

Na našem faksu postoji Pravna klinika za borbu protiv trgovine ljudima i tim putem se može detaljno videti šta zapravo znači trgovina ljudima, koliko je to opasno, rasprostranjeno, kakvi oblici postoje, kakav je proces trgovine, kakvi su ishodi, kako se prikupljaju dokazi, kako se odvijaju suđenja i ono najvažnije-kako se zaštititi.
Kada se sve to uzme u obzir onda nekako mi padnu u vodu sva uslovno rečeno opravdanja koja sam imala za Leonelu i iako mi je žao zbog svega što joj se desilo, moram da kažem da se neke stvari jednostavno ne rade, neke stvari su jednostavno loše, zlo su.

kristina14 je napisao/la:
Čak je mnogo suroviji u pisanju nego što je ti ponekad realnost.


Da, slažem se i zaista bih volela da pročitam šta Miloš ima da kaže o svom stilu pisanja i kakvi su njegovi pogledi na stvaran život ;)

O prostituciji kao zanimanju nemam ništa specijalno da prokomentarišem, osim da ne podržavam, prvenstveno ne zbog tih devojaka koje su izložene opasnostima sa više frontova baveći se "najstarijim zanatom." Znači, na stranu moral-nemoral, njih mi je žao što ne vode normalan život. Meni ni iz džepa, ni u džep.

_________________
slika


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Dva lica
PostPosted: čet feb 20, 2014 2:49 am 
Offline

Joined: sri nov 27, 2013 5:04 am
Posts: 254
Malo sam zapostavio ovu temu. Odmaram se od pisanja. Nije to tako lako verovali ili ne. :-D

Citat:
Ne bih rekla da se svojevoljno zatvorio u svoj svet. On je mentalno oboleo zahvaljujući seksualnom zlostavljanju, a velika je razlika između povlačenja u sebe i teškog narušavanja psihičkog zdravlja.

Citat:
Pa da. Nakon toga što mu se desilo, nakon te traume zatvorio se u svoj svet. Mentalno je ostao na nivou deteta koje je bio kad se to desilo.

Citat:
Ali većina djevojaka koje se odluče za prostituciju potiču iz veoma siromašnih porodica i u velikom slučaju rasturenih porodica gdje nisu mogle usvojiti određene moralne vrijednosti i norme ponašanja.Za njih je prostitucija najbolji način zarade jer za rad u kafiću,prodavnici,butiku dobiješ neki minimalac dok za jednu ili dvije noći kao prostitutka zaradiš čitavu prosječnu platu.Naravno da ne opravdavam prostituciju ali donekle razumijem djevojke koje se upuste u sve to


Slažem se ja sa tobom, ali ja opet mislim da je poštenije zaraditi 20 hiljada dinara kao npr kasirka, nego biti prostitutka. Meni je najgluplji izgovor "život je naterao na to". A zašto je nije naterao da radi častan posao? Al kao što si rekla sve to ima veze sa odrastanjem, vaspitanjem i sl. Da ne ispadne sad da imam nešto protiv njih, ne nikako, svako radi šta god hoće sa svojim životom. U zemljama gde je to legalizovano, gde se devojke redovno kontrolišu mi je ok. Al ovako gde to rade na ulici i u zbunu za 1000 dinara, i gde možeš da navučeš razne bolesti, to ne podržavam. Ja lično nikada nisam platio usluge prostitutke i mislim da neću ni u budnoćnosti. Mislim ja sam od onih koji kažu nikad ne reci nikad, ali za ovo stvarno mislim da se nikada neće dogoditi. Ne vidim šta je tu lepo. Platiš ženu na sat vremena da glumi da joj je lepo sve što joj radiš. Nemam ništa protiv seksa za jednu noć. Kada su dvoje ljudi sami, bez obaveza, baz lažnih nada i sl. To mi je ok. Al da platiš nekoga nekako mi je odvratno. Kao da odeš u mesaru i kupiš kilo mesa. Tako mi to dodje.

Citat:
Zbog čega tačno voliš da spašavaš negativce, makar to bili i ozbiljni zločinci, a pozitivce da kažnjavaš? :)
Da li upravo zbog toga što ne voliš krajeve telenovela koji su na isti kalup, pa je i tebi zanimljivije i izazovnije pisati nešto novo i kreirati ishode kakvi se retko sreću?


Uravo iz tog razloga. Ja prosto ne volim kliše i generalizovanje, volim odstupanja.

Citat:
Ili zato što su hepi endovi u životu fikcija?


Zbog ovoga ne. Ja verujem u sreću i srećan kraj. Mislim na realan život. Ceo život se vodim sledećim: "Kraj je uvek srećen, ako nije srećan, znači da još uvek nije kraj." Kao i sa onim: "Kakve su ti misli takav ti je i život." Mislim da uvek treba verovati u pozitivno i dobro, u suprotnom sam sebe ćeš baciti u žešći bedak. Naravno da nam se svima desi nešto zbog čega pomislimo da nikada više nećemo biti srećni, ali lepo kažu vreme leči sve.
Niko od nas ne zna šta ga sutra čeka. Ja verujem u to da će mi svaki sledeći dan biti bolji od prethodnog. I ako naravno nije uvek tako. Mislim da treba pozitivno razmišljati i uživati u životu. A na kraju će biti onako kako je sudjeno.

Citat:
Ili zato što smatraš da to tako treba tj. da iz nekih razloga zastupaš stav da negativci (što je širok pojam) treba inače da prolaze bolje od pozitivaca (takođe širok pojam)?


Ne, nikako. U stvarnom životu ne zastupam taj stav. Ja sam za to da dobro treba da pobedi. Ali nažalost nije uvek tako i to je realnost. Mnogo puta loši ljudi prodju mnogo bolje od dobrih.

Citat:
Miloš 92 wrote:
Citat:
Nešto što najviše mrzim kod telenovela je to da dobro uvek pobedjuje na kraju.Zato što je to dosadno i/ili nerealno i/ili nepravedno?


Zato što je nerealno. Ne u smisli da je nemoguće, jer naravno da i dobro pobedjuje. Ali konretno u telenovelama u 99% slučajeva pobedi dobro. Složićete se da u životu nije tako. Zato ja namerno obrnuto u svojim wn. :-D To je zavaravanje ljudi koji gledaju/čitaju. Šta sad neko dete treba da gleda seriju gde dobre likove negativci uništavaju. A na kraju dobro srećni, negativci kažnjeni. I onda dete treba da pomisli da je tako i u realnom životu. Ne nije. Ništa ne dolazi samo od sebe. Ako se ne boriš sam za sebe neće niko drugi.

Citat:
S druge strane vjerujem da ipak ne može neko cijeli život postupati loše i da se ti nikad ne vrati.Kad tad se slično vrati.


Pa ja u većini svojih novela kraj ostavim koliko toliko otvoren. Eto i u ovoj. Niko od nas ne zna šta će sutra biti sa Leonelom (al opet ja za diskusiju to da li je ona toliko loša), Anhelom...

Citat:
Mislim da Miloš jednostavno voli drugačiju priču-da odstupa od klišea.Čak je mnogo suroviji u pisanju nego što je ti ponekad realnost.(npr u jednoj noveli se desilo ubistvo dvoje male djece)


Jesam surov, priznajem. Ali samo kad pišem novele. Ne treba zaboraviti bitan podatak da je ovo ipak samo web novele, i da samim tim koliko god se ja trudio da budu realne ipak mora postojati odredjena doza nerealnosti i fantazije. U stvarnom životu se trudim da budem realan. I vodim se onom: "Svakom po zasluzi"

Sećam se kad sam pisao Anabel Dorantes. I kad sam je ubio. Većina komentara je bila "Kako si mogao da ubiješ glavnu junakinju? Zar ti nije žao?" Jedan od forumaša je odgovorio: "Možda mu nije bilo teško da to uradi zbog toga što njegovi likovi nisi klasični pozitivci". Skroz se slažem sa tim. Moji likovi su dosta kompleksni, a samim tim imaju više mogućnosti za kraj.

To za dvoje dece je bilo u "Početak kraja". To mi je dosta zamereno i na jednom drugom forumu gde sam premijenro objavljivao tu wn. Al i tada sam objasnio, a mislim i da sam na svetu. Kada sam pisao te epizode dosta sam se dvoumio da li to da ubacim ili ne. Al odlučio sam ipak da to učinim. U poslednjim epizodama te wn Monserat počinje da gubi kontrolu, da se gubi u celoj toj osveti... Upravo smrt te dece pokazuje da postoji velika razlika izmedju isterivanja pravde i osvete. Monserat se krvnički svetila i na kraju je završila tako kako je završila. Eto isto kao i Elias, postala je žrtva sopstvene osvete.

Citat:
Ali,bilo bi interesantno čuti što misli o ''pozitivcima'' i ''negativcima '' u stvarnosti


Imam utisak da ispada da je branim loše ljude. Ne nikako. U stvarnosti mrzim loše ljude i trudim se da ih nemam u svom okruženju. Hvala Bogu pa nisam imao priliku da se susretnem sa negativcima poput ovih iz mojih WN. :-D Kad kažem loše ljude mislim na zle, zavidne, pakosne i sl. U stvarnosti sam uvek za to da dobro treba da pobedi, a da zlo bude kažnjeno. Al opet ponavljam nije uvek tako. Baš iz tog razloga ubacujem to u svoje wn, jer trudim se da imaju dozu realnosti.

Citat:
Ono što bih posebno pohvalila je to što su likovi i događaji toliko dobro odrađeni,može se nama nešto svidjeti ili ne svidjeti,ali sve što se desi može se dublje analizirati i može se razviti diskusija na mnogo tema.Ništa nije površno,pa bio to događaj koji nam se dopadne ili ne,podstiče na razmišljanje.U potpunosti se može zaboraviti na činjenicu da se ne radi o stvarnim događajima.


Mislim da to i jeste poenta wn. Ne samo njih nego i filmova, serija, knjiga... O toku radnje i sudbini likova odlučuje isključivo pisac. I naravno da se neće svima dopasti ono što on napiše. Al ipak je pisac postigao mnogo ako je naveo ljude na razmišljanje i diskusiju. Ja to gledam tako. Ja se zaista trudim da svaku scenu napišem najbolje što mogu u tom trenutku. Na dijaloge posebno obraćam pažnju. Ja ih ne ublažavam, direktno u metu.

Citat:
Kraj takođe podstiče ne razmišljanje.Nije ništa definitivno.Možemo dublje razmišljati što bi dalje moglo biti sa životima likova.


Već sam gore odgovorio. Kraj je otvoren. Namerno nisam skroz zatvorio priče, jer mislim da ne ide uz ovakvu priču i ovakve likove. Na prvi pogled negativci su se "izvukli", mada je opet kažem, možda su pobegli od zakona ali su kažnjeni na neki drugi način. Možda na kraju i budu uhapšeni. Onda Paulina je naizgled kažnjena, izgleda da nikada neće biti srećna. Ko to kaže? Ko kaže da se Elias već sutradan neće vratiti po nju i započeti sa njom lep život?

Citat:
Da, slažem se i zaista bih volela da pročitam šta Miloš ima da kaže o svom stilu pisanja i kakvi su njegovi pogledi na stvaran život


Što se stila tiče. Mislim da sam izgradio neki svoj stil. Često mi oni koju su već čitali moje wn kažu da bi ih prepoznali čak i da ne znaju da sam ih ja napisao. Kao što smo već mnogo puta govorili o tome, obradjujem neke može se reći iste/slične teme. Ali se uvek trudim da ih prikažem drugačije. Eto npr slučaj SIDA. U prethodnim novelama ti likovi su uvek tragično završili. Ovde, Marta je nastavila da živi, jer imati HIV ne znači da ćeš sutra umreti. Može ona još dosta godina proživeti.
Osim prve wn, sve su dosta netipične. Mada i kraj prve je daleko od tipičnog o očekivanog. :-D
Svaki put kad krenem sa pisanjem osmislim centralnu radnju. A onda na nju nadovezujem likove. Eto konkretno kod ove wn. Započeo sam od ideje da Elias zavodi majku i ćerku iz osvete, i da se tako stvara taj trougao. Sve ostale likove sam kasnije polako nadovezivao, smišljao dogadjaje za njih i sl.
Već sam vam rekao da je ova wn zamišljena kao na prvi pogled priča bez srećnog kraja. Zato su i likovi bili takvi kakvi su. Mogu reći da sam uživao dok sam ih pisao. Znao sam da ni jedan neće imati srećan kraj i zato sam imao veliku slobodu da se igram sa njima. Često se desi kad pišem wn da neki lik ode skroz u drugom pravcu od planiranog. Npr isplanirao sam da završi srećno na kraju, a onda sticajem okolnosti napišem nešto loše za njega, pa je veoma teško ga vratiti na pravi put. Sa te strane sam ovde imao veliku slobodu. Znao sam da svaki može da uradi i najgoru stvar ne svetu. Eto npr Elias je silovao AInou. Ne vidja se to često u wn kod glavnog para. Ali znao sam njihov kraj, tako da mi nije bio problem to napišem. Bilo bi nezgodno da su ostali na kraju zajedno.

O mojim pogledima na život mislim da sam već odgovorio kroz prethodne odgovore. Da se ne ponavljam.

Eto ukratko pozitivan sam, volim zabavu, druženje, provod, putovanja, porodica mi je veoma bitna... Smatram da sam dosta realan i nemam problem da iskažem svoje mišljenje pa kom se svidelo a kom se ne svidelo. Koštalo me je to mnogo puta u životu, ali se ne kajem. Smatram da ako nekome nisam pomogao u životu sigurno nisam odmogao. To sigurno. Ja sam stava da do koga mi je stalo za njega ću uraditi sve, ali onaj ko me ne zanima on me ne zanima, znači ne postoji za mene. Moji prijatelji kažu da me vredi imati za prijatelja. To me posebno radjuje kad čujem. Naravno da imam i puuuuno mana. Neki od njih su kašnjenje. Uvek i svuda kasnim. Trudim se to da promenim ali ne mogu. I kad krenem na vreme nešto se desi i ja zakasnim. Što bih ja rekao i na sopstvenu sahranu ću da zakasnim. Velika mi je mana što ponekada znam da budem lenj i spor. Npr sa svojom bivšom devojkom sam se redavno svadjao oko toga. Npr ručamo, ja volim posle toga da zapalim cigaru i ispušim na miru... A ona je bila u fazonu "Ajde da sredimo sve pa smo mirni". Ja ne, ja sam ti: "Čekaj da ispušim pa ćemo srediti. Neće se ništa desiti za 10 minuta"... :-D :-D :-D Često znam u nekoj ozbiljnoj situaciji da lupim nešto pa ostanem živ. I ako je to što sam rekao tačno kasnije shavtim da nije bilo ni vreme ni mesto za to. Imam još mana kolko hoćeš.

Eto nadam se da sam vam odgovorio na sve što vas je zanimalo. Ako vas još nešto zanima slobodno pitajte.

Neko je pitao za novu web novelu. U skorije vreme verovatno ne. Mada nikada se ne znam. Ja to kad mi doeje inspiracija sednem i očas posla smislim. Bitno je smisliti kostur, posle je sve mnogo lakše. Imam par započetih, ali ja dok ne budem ja zadovoljan ne krećem sa objavljivanje. Imam jednu veoma zanimljivu ideju u glavu i mislim da će vrlo verovatno moja sledeća wn biti upravo ta. Nešto drugačije, možda neočekivano (mada to je već pitanje). Obradjivao jesam tu temu, ali kao centralnu nisam.


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Dva lica
PostPosted: čet feb 20, 2014 9:45 pm 
Offline
Avatar

Joined: pet nov 22, 2013 1:54 pm
Posts: 3408
Location: --u paklu na zemlji--
Miloše, hvala na odgovorima ;)

Miloš 92 je napisao/la:
Imam utisak da ispada da je branim loše ljude.


Možda su moja pitanja imala optužujući prizvuk, ali mi nije bila namera da njima tražim odgovore koje već znam iliti u prevodu-ne mislim da braniš loše ljude, niti sam to mislila :-D

_________________
slika


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Dva lica
PostPosted: čet feb 20, 2014 10:37 pm 
Offline
Avatar

Joined: ned nov 10, 2013 11:23 am
Posts: 15907
Location: Svijet sapunica :)
I ja zahvaljujem na opširnom objašnjenju. :post:
Miloš 92 je napisao/la:
Ceo život se vodim sledećim: "Kraj je uvek srećen, ako nije srećan, znači da još uvek nije kraj." Kao i sa onim: "Kakve su ti misli takav ti je i život." Mislim da uvek treba verovati u pozitivno i dobro, u suprotnom sam sebe ćeš baciti u žešći bedak. Naravno da nam se svima desi nešto zbog čega pomislimo da nikada više nećemo biti srećni, ali lepo kažu vreme leči sve.


Zanimljivo viđenje.I ja vjerujem u moć pozitivnog razmišljanja.Što se tiče sretnog kraja,nažalost vidjela sam par sudbina ljudi koji su imali jako težak i nesretan život,i umrli su tako nesretni sa vrlo malo proživljenih momenata sreće.

Miloš 92 je napisao/la:
Malo sam zapostavio ovu temu. Odmaram se od pisanja. Nije to tako lako verovali ili ne.


Naravno da nije. :-D Treba osmisliti toliko komplexnu priču i likove.
Miloš 92 je napisao/la:
mam par započetih, ali ja dok ne budem ja zadovoljan ne krećem sa objavljivanje. Imam jednu veoma zanimljivu ideju u glavu i mislim da će vrlo verovatno moja sledeća wn biti upravo ta. Nešto drugačije, možda neočekivano (mada to je već pitanje). Obradjivao jesam tu temu, ali kao centralnu nisam.


Već si mi zagolicao maštu. :cheer:
Miloš 92 je napisao/la:
Al da platiš nekoga nekako mi je odvratno. Kao da odeš u mesaru i kupiš kilo mesa. Tako mi to dodje.


Zaista to tako dođe.A mislim da bilo koji normalan i poželjan momak,ne mora paćati curu zaista.

Miloš 92 je napisao/la:
Imam utisak da ispada da je branim loše ljude. Ne nikako.


Ne to,nikako.Ali,bilo je zanimjivo pročitati tvoje viđenje takvih ljudi u stvarnosti.

Miloš 92 je napisao/la:
Što se stila tiče. Mislim da sam izgradio neki svoj stil. Često mi oni koju su već čitali moje wn kažu da bi ih prepoznali čak i da ne znaju da sam ih ja napisao. Kao što smo već mnogo puta govorili o tome, obradjujem neke može se reći iste/slične teme. Ali se uvek trudim da ih prikažem drugačije.


Definitvno. ;) Ti bi zaista mogao napraviti blistavu karijeru od pisanja.

Miloš 92 je napisao/la:
Npr sa svojom bivšom devojkom sam se redavno svadjao oko toga. Npr ručamo, ja volim posle toga da zapalim cigaru i ispušim na miru... A ona je bila u fazonu "Ajde da sredimo sve pa smo mirni". Ja ne, ja sam ti: "Čekaj da ispušim pa ćemo srediti. Neće se ništa desiti za 10 minuta"...


hahahahha :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol:
I ja volim opuštenost,ali isto tako volim da obavim sve obaveze,pa da onda zaista odmaram.Tako da razumijem i tvoj i njen stav.

_________________
slika


Prijavi post
Top
 Profil  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Započni novu temu Odgovori  [ 206 post(ov)a ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21


Who is online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati attachmente.

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred