It is currently sub jun 24, 2017 5:35 pmWelcome
Welcome to svijetsapunica

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Author Message
 Post subject: Flor salvaje
PostPosted: uto sep 09, 2014 11:54 am 
Offline
Avatar

Joined: sub jul 12, 2014 10:44 pm
Posts: 1045
Location: Las Vegas
slika

Telemundo, 2012.
Broj epizoda: 150

Sinopsis

Amanda Monteverde dolazi u selo poznato po nalazištima nafte, noseći sa sobom nesreću i veliku odgovornost na leđima. Tek što je postala žena, brine se za svoje tri sestre, koje je otac napustio posle tragične smrti njihove majke i brata.
U očajničkom nastojanju da prebrodi glad i bedu, Amanda dolazi u bar Las 4P, tražeći da je zaposle kao „ženu za utehu“, jednu od mnogih žena koje služe za zadovoljstvo muškarcima iz okruga. Upravo na ovom mestu Amanda će početi da sazreva, tražiće svoju budućnost i sreću. Uz pomoć Sare, vlasnice bara Las 4P, Amanda se od bedne i neuredne devojke transformiše u ženu koja izaziva uzdahe muškaraca, a kao sve „žene za utehu“ dobija novo ime: Divlji Cvet.
Njen život obeležiće tri muškarca: Sakramento, čovek koji će joj biti prijatelj i zaštitnik, Pablo koji će u njenom životu predstavljati ludost i strast i Don Rafael, koji će pokušati da bude njen vlasnik, koji će je posedovati. Na dan kada počne da radi u baru, uprkos tome što je izabrala da pruža utehu svim momcima, Amanda će biti obeležena kao žena jednog čoveka - Don Rafaela, moćnog i surovog tiranina, koji odlučuje da će Divlji Cvet biti samo njegov.
Ipak, to ekskluzivno pravo na posedovanje podrazumeva samo telo, budući da je Amanda svoje srce rezervisala za nekoga ko će joj pomoći da otkrije ljubav, a taj neko biće Pablo, prvi mladić koji će je naterati da oseti ludu, nekontrolisanu strast, i zbog koga će biti spremna da ostavi sve. Tokom bure osećanja koju Amanda proživljava, Sakramento će sve vreme biti uz nju, kao prijatelj i brat, kao bezuslovna podrška, ali i čovek koji je voli uprkos svemu.
Amanda će promeniti mnogo lica, od kojih istovremeno nijedno neće biti njeno i shvatiće da sreća nije koračanje putem kojim su druge žene već prošle. Njena sreća biće u krčenju sopstvenog puta i u spoznaji da će jedino ona moći da ispiše stranice svoje priče.

Uloge

Mónica Spear - Amanda Monteverde "Flor Salvaje"
Tony Dalton - Rafael Urrieta
José Luis Reséndez - Pablo Aguilar
Roberto Manrique - Sacramento Iglesias
Norkys Batista - Sara
Gregorio Pernía - Mariano Guerrero
María Elisa Camargo - Catalina Larrazabal de Urrieta
Indhira Serrano - Olguita
Geraldine Zivic - La Mina
Carolina Gaitán - Alicia/Malicia
Pedro Palacio - Piruetas
Claudia La Gatta - Clara
Angeline Moncayo - Correcaminos
Viviana Corrales - Rocío/Trepadora
Susana Rojas - Ana Monteverde '
Laura Torres - Susana Monteverde
Sara Quintero - La Beba
Linda Lucía Callejas - Calzones
Patricia Ercole - Matilde
Marta Calderon - Doña Brígida Rojas


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Flor salvaje
PostPosted: uto sep 09, 2014 11:57 am 
Offline
Avatar

Joined: sub jul 12, 2014 10:44 pm
Posts: 1045
Location: Las Vegas
Je li gledao neko ovo?
Ja sam još prošle godine planirao, ali sam gledao Pasion Prohibida. Zbog Monike ću odgledati sve njene serije!

Pjesma iz serije je sjajna:


Još ne mogu da vjerujem da je Monika ubijena, na moj rošđendan je to bilo, bio sam nikakav zbog toga. Tako talentovana, u sponu karijere... Sve serije su se tragično završavale, (za ovu ne znam i bez spojlera, molim)...
Počivaj u miru, Monika :(


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Flor salvaje
PostPosted: uto sep 09, 2014 1:10 pm 
Offline
Avatar

Joined: sri nov 20, 2013 1:05 am
Posts: 31249
Raduje me ova teme! Nisam ni ja gledala seriju, ali Monicu sam obožavala i takođe planiram pogledati još neku njenu seriju.
Odgledala sam Pasion prohibida i La mujer perfecta i tamo je zaista dobro odradila svoj posao. Ne sumnjam da je i ova serija vredna gledanja!

_________________
..."En mi mundo de locura, me reflejo en tu hermosura"...


Prijavi post
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Flor salvaje
PostPosted: sri sep 10, 2014 6:45 am 
Offline
Avatar

Joined: sub jul 12, 2014 10:44 pm
Posts: 1045
Location: Las Vegas
U prve dvije epizode se toliko toga izdogađalo... Emila (Amandinog brata), zakopali živog po naredbi Marijana (Gregorio Pernia), i nakon njegove smrti Amandina majka se ubija, a otac se odriče nje i njenih triju sestara. Sada Amanda pokušava da uđe u kuću jedne žene i uspjeva, ona joj daje hranu, ali ubrzo umire. Marijano naredio da odvedu Amandine sestre jer su maloljetne. Amanda odlazi u selo i upoznaje Sakramenta koji je odvodi slučajno do javne kuće, gdje Amanda hoće da radi. Rafael (Toni Dalton) vezao Katalinu, njegovu ženu (Marija Elisa Kamargo) rukama za konja i vodio je kroz čitavo selo da pokaže kako je ona preljubnica, a ubija njenog ljubavnika i njegovo tijelo raspoređuje na različita mjesta. Jedno od njih je i soba u kojoj je vezao Katalinu, a Glavu mu je stavio ispred crkve. Sara (Norkis Batista) dotjeruje Amandu i sjeća se da je Rafael rekao da želi za sebe ženu koju niko nije imao. Amanda to sluša i Sara joj govori da će tako i biti ukoliko sa Sakramentom ne napusti selo!

Ovo je odlično!!!


Prijavi post
Top
 Profil  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 


Who is online

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati attachmente.

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred